понедельник, 21 мая 2018 г.

Стильні стрижки 2018




Модні стрижки 2018 – це незвичайні стильні варіанти, які кожній красуні допоможуть проявити індивідуальність, відмінне почуття стилю.



Стрижки 2018 - модні тенденції


 
Модні жіночі стрижки 2018 – це «горщик», стильне каре, багатошаровість, асиметрична краса, ексцентричні стрижки з поголеними скронями, кокетлива пікс, спокусливий боб і багато іншого. Якщо ви хочете кардинально змінити імідж, правильно робите, що ці зміни починаєте зі зміни зачіски. Надихнувшись фотопідбірками, зможете зрозуміти, яких конкретно змін вимагає ваше серце.
 
Хочете крокувати в ногу з модними тенденціями? Тоді погляньте на модні стрижки 2018 року, представлені на осінньо-зимовому fashion week у колекціях іменитих брендів. Так, моделі Isabel Marant, Dries Van Noten дефілювали c розпущеним волоссям середньої довжини. Підрівняйте кінчики, додайте обсягу в прикореневій зоні і все – ваша стрижка виглядає сучасно і трендово. Поряд з довгим волоссям у світ моди вривається ультракороткий боб. Красуні Prada з легкістю погодилися розпрощатися зі своїми косами. Чого тільки не зробиш заради модного Олімпу? 
 
 
 
 
Модні стрижки 2018 - це «горщик», який раніше був поширений серед представників сильної половини людства. Чолка необхідно вистригти прямий, а інші локони підстригаються або однієї довжини, або обрізаються ззаду і з боків. Моделей з цією зачіскою на осінньо-зимових показах можна побачити у Haider Ackermann, Alexander Wang. У список модних тенденцій увійшов гранж. Це і каскадна стрижка на довгому волоссі, і вибриті віскі, і напівбокс, і дуже коротка стрижка «під хлопчика» з невеликою чолкою (Masha Ma, Versace Versus).
 
 
 
 
Модні стрижки 2018 - асиметричний боб з виголеним скронею. Наприклад, американська актриса і співачка Хенсон Тараджі обожнює таку зачіску. У список селебріті, яким до особі стрижка боб, входить колишня «вампірша» Ніна Добрев і сексуальна блондинка Марго Роббі . У світ моди увірвалося каре-боб, який підходить власницям тонкого волосся або густої шевелюри. А на довгих локонах чудово виглядає популярна в наступному році каскадна стрижка. Якщо робити її по всій довжині, то отримаєте об'ємну зачіску.
 
 
 
 
 
 
 Модні стрижки 2018 на коротке волосся


 
Короткі стрижки 2018 – це жіночна пікс, стильний боб, які ось уже не перший сезон поповнюють списки найбільш трендових стрижок. Наприклад, на тижні моди в Мілані колекцію Tom Ford представляли моделі з такими стильними зачісками. Піксі нехай і схожа на хлопчачу, кожну дівчину робить чарівною та жіночною. Переконайтеся в цьому самі, глянувши на красунь Агнесс Дейн, Шейлін Вудлі, Мішель Вільямс
 
 
 
 
 
Стрижки на коротке волосся 2018 – це раніше популярний боб, завдяки якому волосся завжди будуть виглядати доглянутими. А тонким локонам він додасть відсутній обсяг. Якщо сумніваєтеся, стригти таку красу, помилуйтеся зачісками зоряних красунь: Шарліз Терон, Бейонсе, Дакота Джонсон. Якщо ж хочеться кардинальних змін, і ви не боїтеся розпрощатися зі своїми довгими локонами, тоді знайте, що модні стрижки 2018 – це всім відомий «їжачок». З ним дівчина виглядає особливо привабливою за рахунок яскравого контрасту, м'яких чорт особи і агресивної форми зачіски
 
 
 
 
 

Модні стрижки 2018 на середні волосся



Стрижки на середні волосся 2018 – це зачіски з градуюванням, виконаної в техніці драбинка, каскад з боковим проділом, із зухвалою асиметрією. На локонах середньої довжини чарівно виглядає боб-каре (Сієнна Міллер, Дженніфер Лоуренс, Олівія Палермо) і подовжений боб (Розі Хантінгтон Уайтлі, Кім Кардашьян, Кейт Босуорт). Не залишає вершини модного Олімпу класичний каскад (стрижка з пасмами різної довжини, плавно переходять один в одного). Селебріті, яким йде така краса: Дженніфер Еністон, Діана Крюгер, Дженніфер Лопес).


 
 
 
 

Модні стрижки 2018 на довге волосся


 
Стрижки на довге волосся 2018 – це багатошаровість, за допомогою якої кожна шевелюра буде виглядати розкішно. Сюди ж входить і стрижка драбинкою з характерним ступінчастим переходом. Якщо ви не бажаєте зістригати свою довгу косу, зверніть увагу на оригінальні форми оформлення нижньої лінії волосся. Так, в тренді і рівний, і V-подібний, і овальний зріз. До того ж жіночі стрижки з поголеними скронями 2018 набирають небувалу популярність. Вони допомагають відновити образ, додавши в нього нотку оригінальності і індивідуальності .
 
 
 
 
 
 
 
 

1 комментарий:

Як підібрати зачіску під сукню

Після того як обрано сукню і куплено, необхідно правильно підібрати під нього зачіску. Дуже важливо, щоб вони доповнювали один одно...