четверг, 10 мая 2018 г.

Рости, коса, до поясу

Так, хто тут хоче стати Рапунцель? Сьогодні я вам розповім свої секретики про те, як відростити довге й здорове волосся)



🔯 Ніяких відвідин перукарні щомісяця. Підстригати волосся потрібно для того, щоб позбутися посічених кінчиків. Якщо їх не підстригати, повільніше волосся рости не буде! Просто кінчики поступово відламуються, і тому здається, що ріст залишається незмінним. Стригтися потрібно лише тоді, коли ви самі бачите, що кінчики в поганому стані, а НЕ ЗА ГРАФІКОМ😅 Інакше - не бачити вам довгого волосся.

🔯 Я ніколи не лягаю спати з мокрим розплетеним волоссям. Воно так плутається та пошкоджується під час сну. Мій варіант - вільна косичка.

🔯 Ні в якому разі не розчісую мокре волосся та не ходжу з рушничком на голові. Коли волосся мокре, воно м'яке та має здатність пошкоджуватися. Краще в такі моменти поводитися з ним максимально дбайливо.

🔯 Вітаміни та правильне харчування! Горіхи, овочі, фрукти, яйця - це ті продукти, які завжди мають бути в вашому раціоні.

🔯 Якісні щітки для волосся. Найкращий варіант - це щітки з натуральної шерсті. Вони більш дбайливі та менш травматичні для вашого волосся.

🔯 І майже секретне правило - скрабування шкіри голови та масаж щіткою. Такі дії дозволяють стимулювати приплив крові до волосяних цибулин. Особисто я дуже задоволена результатом)



А як ви доглядаєте за своїм волоссям? Чи задоволені результатом? Діліться своїми секретиками в коментарях)
Якщо була корисною, чекаю на ваші плюсики😀




5 комментариев:

Як підібрати зачіску під сукню

Після того як обрано сукню і куплено, необхідно правильно підібрати під нього зачіску. Дуже важливо, щоб вони доповнювали один одно...